cirkel
top

Contact

Centrum de Cirkel
Haarweg 58
7696 BB  Brucht (vlakbij hardenberg)

E-mail: info@natuurlijk-beter.nl
Tel: 0523 - 233919

Consulten op afspraak

De consulten zijn op afspraak. Wilt u een afspraak maken, bel dan 0523-233919, het liefst tussen 8.00 en 8.30 uur, dan is zij altijd bereikbaar. Daarbuiten kunt u het antwoordapparaat treffen. Als u dat inspreekt, wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.
Ook is het mogelijk via het bovenstaande emailadres te reageren.

Mocht de afspraak u achteraf op dat tijdstip toch niet uitkomen, bel dan zo snel mogelijk om het te verzetten. Afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd, moeten helaas berekend worden. Dat geldt ook als u een afspraak vergeet.


U heeft een afspraak en dan?

Nadat u een afspraak heeft gemaakt, zal Ineke doormiddel van een uitgebreid gesprek, waarin alle klachten besproken worden, een homeopatisch middel voor u kiezen. Zij begint haar behandeling meestal met klassieke homeopathie, omdat dit de meest diepe maar ook minst belastende manier van genezen is.
Dit vult zij, indien nodig, aan met voedingsadviezen, fytotherapie, orthomoleculaire geneeskunde, massages, lichttherapie, voetreflexologie of natuurgeneeskundige methoden als het zetten van oorkaarsen of het gebruik van moxa op littekens of reflexpunten. Ook kan zij een behandeling met bijvoorbeeld de infrarood- of stoomcabine adviseren. Bij psychische en emotionele klachten zal zij middels gesprekken en oefeningen proberen de problemen snel hanteerbaar te maken. Dit combineert zij met een homeopatisch middel of een Bach-remedie. Zij is geen voorstander van langdurige behandelingen, maar streeft ernaar snel de handvaten aan te reiken, die bij de cliƫnt zelf tot conclusies leiden en waardoor hij tot zingeving kan komen.

Als het beeld voor haar niet duidelijk genoeg is, kan zij ter aanvulling gebruik maken van het iriscopie-apparaat, reflexpunt-onderzoek en andere onderzoeksmethoden.

bottom