cirkel
top

Praktijk voor klassieke homeopathie en natuurgeneeskunde

In centrum 'de Cirkel' is de Praktijk voor Klassieke Homeopathie en Natuurgeneeskunde van Ineke Oosterbaan gevestigd. Vanuit de visie dat lichaam en geest één zijn, probeert zij mensen met lichamelijke, psychische of emotionele klachten te helpen bij hun genezingsproces.

Door een groot invoelend vermogen èn een nuchtere kijk op de wereld komt zij snel tot de kern, probeert zij problemen te vereenvoudigen en legt verbanden. Als klassiek homeopaat (lid NVKH) gediplomeerd natuurgeneeskundige (beide HBO) en 'stress-counsellor' met meer dan 10 jaar ervaring staan haar vele technieken ter beschikking en combineert zij deze tot een 'behandeling-op-maat'.

Ineke heeft, na jaren werkzaam te zijn geweest in de reguliere gezondheidszorg, de 5 jarige Beroepsopleiding Klassieke Homeopathie gevolgd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Meppel. In 1993 behaalde zij haar diploma en sindsdien is zij geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten. Homeopatische behandelingen worden daardoor geheel of gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraars. In hetzelfde jaar behaalde zij, na een eveneens 5 jarige studie, het diploma Natuurgeneeskundig Therapeut aan dezelfde Academie.

bottom